WAT WE DOEN

Jarenlange ervaring en unieke kennis hebben we opgebouwd in het ontwerpen, inrichten en projectmanagement van zwembaden. Zwembadlimburg.nl is officieel dealer van Starline zwembaden.

Zwembadlimburg.nl bestaat uit een team van jong gedreven professionals met een uitgebreid netwerk in Nederland en België. Zwembadlimburg is onderdeel van Buro van Rooijen te Maastricht. Alle teamleden beschikken over de benodigde kennis en kunde op het gebied van tuinontwerp en landschapsinrichting en hebben jarenlange ervaring in projectmanagement van particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes. Doordat we goed naar u luisteren, rekening houden met uw wensen, eisenpakket en levenswijze, kunnen wij u haarfijn maatwerk leveren en tijdens de realisatie fase volledig ontzorgen.

Voordat u uw keuze voor een zwembadbouwer maakt, wilt u graag weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maak op onze website kennis met wat wij allemaal voor u kunnen betekenen of kom langs in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking.